Parkeerservice & Parkeerregelaars

Wij beschikken over een ruim aantal mensen die speciaal zijn opgeleid om het parkeren op een vakkundige manier te verzorgen. Of het nu gaat om incidenteel of langdurig parkeren: wij hebben hiervoor de oplossing.

Onze diensten kunnen o.a. worden ingezet op parkeerterreinen van ziekenhuizen, openbare gebouwen, beurzen, scholen, evenementen, sportwedstrijden en vele andere activiteiten. Ook beschikken wij over afzetmaterialen voor dit soort activiteiten.

Tevens bezit “De Verkeersregelaars Centrale” de mogelijkheid om het gehele parkeerbeheer inclusief kaartverkoop op professionele wijze te verzorgen. Onze charmante en stijlvolle hosts & hostesses verlenen deze diensten met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.
Onze Parkeerregelaars regelen dat er zoveel mogelijk rendement uit de parkeerplaats(en) gehaald kan worden, met service en kwaliteit Wij ontzorgen onze klanten dan ook graag met parkeeruitvoering & advisering

Vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik hier! of bel 030-8200373

Parkeerservice