Buitengewoon Opsporingsambtenaar / BOA

De Verkeersregelaars Centrale B.V. levert (doormiddel van onze dochterfirma "De BOA Centrale") "Buitengewoon Opsporingsambtenaren" door heel Nederland. Door specifieke aanbiedingen kunnen wij ons aanbod afstemmen op uw specifieke vraag. De BOA Centrale bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste vakmensen welke het enthousiasme van onze organisatie weten over te brengen naar zowel onze opdrachtgevers als naar de werkvloer waarop deze actief zijn. De ervaring van onze Buitengewoon Opsporingsambtenaren stelt ons in staat een adequate en doelgerichte oplossing te creëren geheel naar uw wensen. Door periodiek of flexibel Fiscaal Parkeercontroleurs, Buitengewoon Opsporingsambtenaren of Algemene Handhavers in te huren, houdt u als gemeente grip op het aantal inzeturen (FTE).


Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA´s). BOA´s worden door overheden of de politie ingezet om de veiligheid en orde te handhaven.

Hierbij kunt u denken aan BOA´s die voor gemeentes parkeerbeleid handhaven, waardoor de gemeente zelf minder capaciteit kwijt is. Een BOA heeft specialistische taken en bevoegdheden, kan verdachten aanhouden en mag boetes uitschrijven. De Verkeersregelaars Centrale B.V. komt hiermee tegemoet aan de vraag van haar opdrachtgevers.

Gemeentes kunnen BOA´s goed gebruiken, denk hierbij aan controle of parkeerbeleid. Vaak hebben de kleinere gemeentes te weinig BOA´s in dienst, De Verkeersregelaars Centrale B.V. kan hierbij dienen als de flexibele schil. Een goed voorbeeld hiervan zijn o.a. de strandgemeentes: Waar in de wintermaanden weinig tot geen inzet nodig is in deze gemeentes, is het in de zomer ineens ontzettend druk. Dan is het handig als er meer BOA´s bij de werkzaamheden kunnen helpen.

Kostentechnisch is het interessanter om een BOA in te huren in verband met hoge investeringskosten, deze vallen weg wanneer de gemeente ons inschakelt.

De BOA Centrale bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste vakmensen welke het enthousiasme van onze organisatie weten over te brengen naar zowel onze opdrachtgevers als naar de werkvloer waarop deze actief zijn. De ervaring van onze Buitengewoon Opsporingsambtenaren stelt ons in staat een adequate en doelgerichte oplossing te creŽren geheel naar uw wensen.

Wat BOA´s onderscheidt van toezichthouders is dat zij bevoegdheden hebben om verbaliserend op te treden. De bevoegdheden van een BOA zijn vooraf wettelijk vastgelegd. De Verkeersregelaars Centrale B.V. levert gekwalificeerde BOA´s. In overleg met de opdrachtgever wordt de mate van flexibiliteit van levering vooraf overeengekomen. Daardoor bent u in geval van ziekte en vakantie verzekerd van de inzet van gekwalificeerde BOA´s voor uw gemeente. Hierbij geldt dat u als gemeente altijd de volledige regie behoudt.

Wij bieden medewerkers op alle niveaus, van parkeercontroleurs tot en met juristen, van handhavers op straat tot managers, voor tijdelijk of vast, fulltime of parttime. Het werven, kwalificeren, detacheren en begeleiden van deze professionals is ons vak. Maar ook voor assessments en bestuurlijke regulering en handhaving bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij staan we voor kwaliteit, betrokkenheid en vertrouwen.

Wilt u vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen in uw mailbox? Klik dan HIER!
Uiteraard is onze verkoop afdeling ook telefonisch bereikbaar, middels 030-8200373.
Natuurlijk kunt u ook gewoon mailen naar
verkoop@VKRC.nl