Bouwplaats Beveiliging

INTELLIGENTE CAMERASYSTEMEN

In de bouw, op bouwterreinen, zijn aannemers vaak de dupe van diefstal en vernieling. Niet alleen zeer vertragend en hinderlijk, maar ook kostbaar en tijdrovend. Materialen en gereedschap moeten worden vervangen, schade moet worden hersteld en in het ergste geval raakt de geplande bouw achter op schema. Door rond uw bouwplaats camera's te plaatsen is er te waarnemen wanneer iemand de bouwplaats betreed.
meer info

BEWAKINGSDIENSTEN - PORTIER(S), BEVEILIGINGSBEAMBTE, HONDENGELEIDER(S) OF ALARMOPVOLGING

De Verkeersregelaars Centrale B.V. beschikt over een landelijk netwerk van alarmopvolgers en bewakingsdiensten. Deze kunnen zowel op ad-hoc basis als voor langere tijd worden ingezet, waardoor er nooit onnodige kosten worden gemaakt voor inzet die eigenlijk niet nodig was. Alle partners zijn gecertificeerd en hebben kennis van het De Verkeersregelaars Centrale B.V. beveiligingssysteem en de door ons toegepaste toegangscontrole systemen.
meer info

TOURNIQUETS MET OF ZONDER PORTIERSLOGE

Fysieke toegangscontrole kan met onze tourniquets of mobiele slagbomen. Indien gewenst wordt het toegangscontrole systeem geïntegreerd met de fysieke toegangscontrole. Bediening van de slagbomen kan o.a. handmatig, met lussen, met paskaarten, GSM,....
meer info

DRAADLOZE BRANDWACHT / BRANDBEVEILIGING

VKRC heeft een draadloos rookdetectie en ontruimingssysteem, die het inzetten van een brandwacht overbodig maakt. De gebruikte detectie middelen voldoen aan de EN54 en centrale apparatuur staat geregistreerd op de REQ lijst. Door het aantal melders dat gekoppeld kan worden, kan een volledige dekking worden gegarandeerd. Het systeem is binnen enkele uren operationeel, waardoor de inzet van de brandwacht(en) beperkt kan worden en de kosten die daaraan zijn verbonden worden geminimaliseerd.
meer info

Registratiesysteem

Ieder personeelslid heeft een eigen chipkaart dat in het systeem gekoppeld is aan zijn persoonsgegevens. De kaart wordt gebruikt voor het verlenen van toegang tot het bouwterrein, voor de aanwezigheidsregistratie en kan gebruikt worden voor werktijdregistratie. In noodsituaties kan het systeem direct een overzicht genereren van de aanwezige personen zodat meteen zichtbaar is of alle aanwezigen in veiligheid zijn.
meer info

telefooncentrales

Door ook de aanleg voor data en telefonie te verzorgen heeft u één partner die uw volledig ontzorgt. De Verkeersregelaars Centrale B.V. heeft kennis van meerdere telefoonsystemen, zodat wij ook uw eigen toestellen en centrales weer kunnen programmeren en inzetten
meer info

HEKWERKEN OF SCHUIFPOORTEN

De Verkeersregelaars Centrale B.V. heeft schuifpoorten in verschillende lengtes en uitvoeringen, zodat op elke locatie de juiste schuifpoort geïnstalleerd kan worden. Elektrische schuifpoort welke speciaal ontwikkeld is voor tijdelijk gebruik. De schuifpoort wordt plug en play afgeleverd. Door de fijne maas en puntenkam wordt overklimmen onmogelijk gemaakt.
meer info