Verkeersregelaars met Voertuig

Verkeersregelaar VKRC met voertuig

Voor sommige projecten is het cruciaal dat een verkeersregelaar snel ter plekke of verplaatsbaar is, hiervoor is het mogelijk de verkeersregelaar te voorzien van diverse opvallende bedrijfsvoertuigen.

Daarom levert “De Verkeersregelaars Centrale” Verkeersregelaars met een auto, motor, elektrische scooter of fiets.
Deze verkeersregelaars met voertuigen zijn zeer snel op de gewenste locatie aanwezig of verplaatsbaar.

Zo kunnen onze opvallende auto's gebruikt worden door onze Verkeersregelaars met BRL9101 certificaat voor het plaatsen of weghalen van borden danwel wegbebakeningen. Onze motoren, scooters en fietsen worden bij optochten, corso's en wandeltochten gebruikt, om zo een dynamisch geheel te verkrijgen.

Vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik hier! of bel 030-8200373

VERKEERSREGELAAR MET AUTO VKRC

Verkeersregelaars met voertuig zijn er in verschillende gradaties, van Smart tot bakwagen.

Zo kan het zijn dat de Verkeersregelaars verschillende posities dienen te bemannen en zich doormiddel van een duidelijk herkenbaar voertuig kunnen verplaatsen. Ook onze medewerkers met BRL9101 certificering verplaatsen zich in een herkenbaar voertuig waarbij bebordingen e.d. gemakkelijk geplaatst kunnen worden. Voor VKRC is het zo mogelijk bij elk project de Verkeersregelaars van een juist voertuig te kunnen voorzien.
VERKEERSREGELAAR MET SCOOTER VKRC

Onze Verkeersregelaars met Scooter verplaatsen zich snel en herkenbaar over kleinere afstanden waarbij veel publiek aanwezig is.

Met onze schone elektrische scooters verplaatsen de Verkeersregelaars zich snel herkenbaar tussen de verschillende posities. Deze zijn uitermate geschikt ter begeleiding van optochten of corso‘s.
VERKEERSREGELAAR MET FIETS VKRC

Onze “Verkeersregelaars met Fiets” zijn een mooie aanvulling op ons dienstenpakket.

Doormiddel van gebruikmaking van de herkenbare fietsen kunnen de Verkeersregelaars dynamische begeleidingen uitstekend verzorgen. Snel en behendig kunnen zij op plaatsen komen waar een ander voertuig minder geschikt voor is. Deze fietsen worden dan ook vaak gebruikt ter begeleiding van optochten en Corso‘s