Tekstwagens

Tekstwagens zijn mobiele informatie schermen op een aanhangwagen die de weggebruiker voorzien van route informatie bij wegwerkzaamheden, calamiteiten, evenementen e.d.

Tekstwagens zijn mobiele informatie schermen op een aanhangwagen die de weggebruiker voorzien van route informatie bij wegwerkzaamheden, calamiteiten, evenementen e.d.. De weggebruiker kan op deze manier op een snelle wijze worden voorzien van route informatie om de route keuze daaraan aan te passen.

Tekstwagens worden ingezet bij en evenementen, is snel ter plaatse en levert praktische oplossingen voor operationeel verkeersmanagement. Er zijn verschillende soorten Tekstwagens. Binnen enkele minuten kan een Tekstwagen ter plaatse worden opgebouwd. Optioneel kan er een mobiele camera op de Tekstwagen worden gemonteerd, om de situatie ter plaatse te observeren. Er zijn Tekstwagens die een hoogte kunnen bereiken van 10 meter. Ook zijn er Tekstwagens die meerdere kleuren op het display kunnen tonen. Via een GPRS-systeem is de Tekstwagen te volgen, uitgevoerd met een GPS-modem.


Wilt u vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen in uw mailbox? Klik dan HIER!
Uiteraard is onze verkoop afdeling ook telefonisch bereikbaar, middels 030-8200373.
Natuurlijk kunt u ook gewoon mailen naar
verkoop@VKRC.nl

Tekstwagens worden ingezet bij wegwerkzaamheden en evenementen, is snel ter plaatse en levert praktische oplossingen voor operationeel verkeersmanagement.
Optioneel kan er een mobiele camera op de Tekstwagen worden gemonteerd, om de situatie ter plaatse te observeren.
Er zijn Tekstwagens die een hoogte kunnen bereiken van 10 meter. Ook zijn er Tekstwagens die meerdere kleuren op het display kunnen tonen.