Social Media

VKRC Facebook Account

Neem een kijkje op onze Facebookpagina (DeVerkeersregelaarsCentrale), kunnen wij u op de hoogte houden van de werkzaamheden en nieuwsberichten van “De Verkeersregelaars Centrale”. Het webcare team van het “De Verkeersregelaars Centrale” zit tijdens kantooruren voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Met webcare verbeteren we de online dienstverlening en informatieverstrekking over “De Verkeersregelaars Centrale”. Naast het beantwoorden van uw vragen, informeren we u via Facebook ook over de laatste ontwikkelingen rondom “De Verkeersregelaars Centrale”.
Naar Facebookpagina

VKRC Twitter Account

Middels onze twitterpagina kunnen wij u op de hoogte houden van de werkzaamheden en nieuwsberichten van “De Verkeersregelaars Centrale”. Ook kunt u ons middels Twitter vragen stellen. Het webcare team van het “De Verkeersregelaars Centrale” zit tijdens kantooruren voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Met webcare verbeteren we de online dienstverlening en informatieverstrekking over “De Verkeersregelaars Centrale”. Naast het beantwoorden van uw vragen, informeren we u via Twitter ook over de laatste ontwikkelingen rondom “De Verkeersregelaars Centrale”.
Naar Twitterpagina

VKRC Linkedin Account

Wilt u zakelijk op de hoogte blijven van het actuele nieuws en andere zakelijke informatie over “De Verkeersregelaars Centrale”? Volg ons dan via onze LinkedIn pagina. Als u "volgen" aanklikt zullen al onze updates op uw startpagina te vinden zijn. Via LinkedIn delen wij onze kennis. Wij houden u graag op de hoogte van wat er bij ons en bij onze medewerkers speelt.
Naar Linkedin pagina

"De Verkeersregelaars Centrale" op Social Media?

Social media speelt in het dagelijks leven een steeds belangrijkere rol, reden voor “De Verkeersregelaars Centrale” om daar op persoonlijk en zakelijk niveau zorgvuldig mee om te gaan. Een eigen "Webcare Team" zorgt voor snelle afhandeling van informatie en vragen middels Facebook, Linkedin en Twitter. Hierdoor worden vragen snel en persoonlijk beantwoord en lukt het “De Verkeersregelaars Centrale” om probleem vraagstukken snel op te lossen. Korte lijnen en heldere communicatie is hierin essentieel. Ook houden wij u op deze pagina's op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van “De Verkeersregelaars Centrale”, eventueel ondersteund met foto's.