Overige diensten


Zoals u in onze overige rubrieken heeft kunnen lezen levert “De Verkeersregelaars Centrale” Verkeersregelaars maar is De Verkeersregelaars Centrale B.V. veel méér dan dat. Wij zijn gespecialiseerd op veel verschillende vlakken die met elkaar verbonden zijn. Zeker als het gaat om de planning en beheersing van het verkeer bij grootschalige infra-projecten, evenementen tot en met incident management.

Wanneer u de behoefte heeft om ontzorgt te worden en slechts één coördinator wenst die alles voor u op het gebied van planning, verkeer, crowd management en/of beveiliging regelt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen door onze ervaring op al deze vlakken maar tevens door onze samenwerking met onze ketenpartners bent u verzekert van een kwalitatieve oplossing.

Het grote voordeel van het werken met één partij die alle disciplines - vanaf planning via beheersing, beveiliging en management tot eindcontrole en rapportage - in de hand heeft, met één uiteindelijke ‘spreekbuis’, is het voorkomen van de meeste problemen die ontstaan door de communicatie. Of beter: het gebrek aan duidelijke onderlinge communicatie. Wanneer dit is samengevoegd door een partij die alle verschillende disciplines levert is dit probleem uit de weg geholpen.

Zoals u in onze overige rubrieken heeft kunnen lezen levert “De Verkeersregelaars Centrale” verkeersregelaars maar is De Verkeersregelaars Centrale B.V. veel méér dan dat. Wij zijn gespecialiseerd op veel verschillende vlakken die met elkaar verbonden zijn.


Een niet onbelangrijk ander voordeel van het werken met één partij die u volledig ontzorgt, is dat er een belangrijke kostenbesparing is te behalen. Immers hoeven er minder partijen “aan de tafel” te zitten, zijn er minder uren verloren met onderlinge communicatie en hoeven er minder “bobo‘s” op te komen draven. Ons bedrijf levert u een goed team medewerkers die, allen met hun specialisatie, exact samen weten te werken. Zij werken ten slotte allemaal voor dezelfde partij, met hetzelfde doel: Een succes maken van de werkzaamheden voor u!

Wilt u vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen in uw mailbox? Klik dan HIER!
Uiteraard is onze verkoop afdeling ook telefonisch bereikbaar, middels 030-8200373.
Natuurlijk kunt u ook gewoon mailen naar
verkoop@VKRC.nl

Wanneer u de behoefte heeft om ontzorgt te worden en slechts één coördinator wenst die alles voor u op het gebied van planning, verkeer, crowd management en/of beveiliging regelt dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Het grote voordeel van het werken met één partij die alle disciplines - vanaf planning via beheersing, beveiliging en management tot eindcontrole en rapportage - in de hand heeft, met één uiteindelijke ‘spreekbuis’, is het voorkomen van de meeste problemen die ontstaan door de communicatie.
en niet onbelangrijk ander voordeel van het werken met één partij die u volledig ontzorgt, is dat er een belangrijke kostenbesparing is te behalen. Immers hoeven er minder partijen “aan de tafel” te zitten, zijn er minder uren verloren met onderlinge communicatie en hoeven er minder “bobo‘s” op te komen draven.