Pagina 1 van 29 >>>

Nieuwsoverzicht (een greep uit onze werkzaamheden...)


 • 21-03-2021

  Testimonial

  Altijd fijn om spontaan een reactie van een tevreden opdrachgever te mogen ontvangen!. Vanwege discretie uiteraard niet de naam bekend gemaakt. Hier doen we het ook voor!


 • 13-03-2021

  Samenwerking Gemeente Zeist

  Altijd fijn als een opdrachtgever tevreden is met de samenwerking. In dit geval mochten wij tekstkarren plaatsen ivm de Verkiezingen voor de Tweede Kamer 2021. In de gemeente Zeist ook diverse locaties voor de risico groepen waarvoor de verwijzingen op de tekstkarren dienen.


 • 26-01-2021

  Frisse opdracht

  Zo nu en dan mogen wij onze collegae ook inzetten bij wat minder frequente opdrachten. In dit geval begeleiden enkele verkeersregelaars tijdens een kortingsactie van een wasplaats bij een groot leasebedrijf het verkeer. Inkomende en vertrekkende voertuigen kruisen de ingang/uitgang en bij opstropen dienen onze collegae er voor zorg te dragen dat de doorgaande weg onbelemmerd blijft. Zelf mochten ze ook de auto even laten reinigen, voorwaar een frisse opdracht.


 • 05-01-2021

  Begeleiding Big Brother-huis bewoners

  Twee van onze verkeersregelaars met motor hebben bijgedragen aan het vervoer in colonne van de bewoners Big Brother-Huis. De bewoners werden afzonderlijk in busjes geblinddoekt vervoerd van hun hotel naar het Big Brother Huis. Een mooie en bijzondere opdracht!


 • 04-01-2021

  Toezicht bij recreatiegebieden

  Al een paar weekenden zijn onze verkeersregelaars aan de slag bij meerdere recreatiegebieden in Noord en Zuid Holland en Utrecht. Een kleine impressie van collegas bij Austerlitz in opdracht van de gemeente Zeist. Het betreft een drukke locatie voor parkeren van voertuigen van wandelaars en mountainbikers. Op het moment van de foto was er voorts een MTB evenement dat zorgde voor extra drukte.


 • 07-12-2020

  Inzet bij Zuiderzeemuseum

  Met dank aan onze opdrachtgever het Zuiderzeemuseum gaan wij de komende weken per dienst meerdere verkeersregelaars inzetten voor parkeren en toezicht. Dat doen wij in hun opdracht voor de expositie Zuiderzien tot en met 3 januari 2021, waarbij bezoekers in tijdslots worden toegelaten. Naast de inzet van verkeersregelaars ook een tekstkar met verwijzing naar de juiste parkeerplaatsen, zodat dit duidelijk tevoren aangegeven zal worden.


 • 15-09-2020

  Toezicht op naleving Corona maatregelen bij IVA Driebergen

  Sinds enige weken verzorgen wij op de campus van IVA Driebergen diensten die zijn gericht op toezicht van de naleving van Coronamaatregelen. Met de inzet van een aantal medewerkers iedere schooldag houden wij toezicht op zowel de afstand onderling als op naleving van de gedragscodes op de terreinen van deze International Business School.


 • 03-09-2020

  Veiliger werken met een app

  De verkeersregelaars van “De Verkeersregelaars Centrale”/ “VKRC” kunnen sinds begin juni elektronische veiligheidswaarschuwingen versturen aan weggebruikers. De verkeersregelaars die aan het werk zijn op de weg kunnen via een app op hun smartphone een melding doorgeven welke onmiddellijk met de veiligheidswaarschuwing “hulpverleningsdienst” via de verkeersinformatie bij de weggebruiker terecht komt. Weggebruikers worden daardoor geattendeerd op naderend gevaar of hinder voordat zij de plaats van een incident bereiken. Het systeem voor de verspreiding van veiligheidswaarschuwingen wordt geleverd door het bedrijf Flister in Almere. De zogenaamde Flister PRO App is inmiddels door al onze verkeersregelaars op de mobiele telefoon geïnstalleerd. De waarschuwingen via Flister hebben volgens de gebruikers merkbaar effect, vooral bij incidenten zonder file. Het naderend verkeer is beter voorbereid en daardoor beheerster en zijn de snelheden van het verkeer lager. Flister wordt in Nederland ook gebruikt door ambulances, weginspecteurs van Rijkswaterstaat en andere hulpverleners. Met het gebruik van de app (Die de meldingen doorgeeft aan o.a. Flitsmeister, Waze en TomTom) hoopt “De Verkeersregelaar Centrale” bij te kunnen dragen aan een extra veilige werkomgeving voor de medewerkers


 • 03-09-2020

  Toezicht bij wildobservatieplaats

  In opdracht van Staatsbosbeheer zal "De Verkeersregelaars Centrale" toezichthouders inzetten bij een wildobservatieplaats op de Veluwe. Gedurende de bronsttijd van enkele weken zullen tussen de 4000 en 5000 bezoekers de locatie bezoeken nadat ze vooraf een plek gereserveerd hebben. De taak van onze medewerkers is zorg dragen voor ordentelijk verloop en naleving van de Corona-maatregelen.


 • 25-08-2020

  Uitbreiding diensten

  Na een goed gesprek met opdrachtgever bij langdurig bouwproject overeenstemming bereikt over uitbreiding aantal medewerkers combinatiefunctie portier/verkeersbegeleiding voor komende 15 maanden.


 • Pagina 1 van 29 >>>