Fiscaal Parkeercontroleur


Bij veel gemeentes is fiscale parkeercontrole een belangrijk onderdeel van de handhavingstaken.
De fiscaal parkeercontroleurs ondersteunen de gemeente door te surveilleren door de wijken van een gemeente en te controleren of het plaatselijke fiscale parkeerbeleid correct wordt nageleefd. Bij overtredingen, zoals het parkeren van een auto op een betaalde parkeerplaats zonder hier voor te betalen, kan er een naheffingsaanslag worden uitgeschreven.
De inzet van professionele en goed opgeleide medewerkers is hierbij van essentieel belang.


Voor handhavers die belast zijn met de fiscale parkeercontrole is het belangrijk dat zij de juiste en parate kennis hebben op het gebied van parkeerbelasting, de Wegenverkeerswet en de Algemene wet bestuursrecht.

De Verkeersregelaars Centrale B.V. levert levert hierin een kwaliteitsdienst die continuering garandeert. Door extra medewerkers in te schrijven als onbezoldigd ambtenaar kan De Verkeersregelaars Centrale B.V. zorgen voor de opvang de diensten, mocht onverlet een medewerker ziek worden of vrij zijn.

Vanwege de hoge kwaliteits-eisen die De Verkeersregelaars Centrale B.V. aan haar medewerkers stelt worden houding, gedrag, gastheerschap en het voeren van slechtnieuwsgesprekken uitvoerig getraind. Dit geeft de medewerkers van De Verkeersregelaars Centrale B.V. de benodigde kennis om de relevante regelgeving met betrekking tot de parkeerbelasting, de Wegenverkeerswet en de Algemene wet bestuursrecht in de praktijk toe te kunnen passen.

De Verkeersregelaars Centrale B.V. levert Fiscaal Parkeercontroleurs door heel Nederland

Wilt u vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen in uw mailbox? Klik dan HIER!
Uiteraard is onze verkoop afdeling ook telefonisch bereikbaar, middels 030-8200373.
Natuurlijk kunt u ook gewoon mailen naar
verkoop@VKRC.nl

Voor handhavers die belast zijn met de fiscale parkeercontrole is het belangrijk dat zij de juiste en parate kennis hebben op het gebied van parkeerbelasting, de Wegenverkeerswet en de Algemene wet bestuursrecht.
Vanwege de hoge kwaliteits eisen die De Verkeersregelaars Centrale B.V. aan haar medewerkers stelt worden Houding, gedrag, gastheerschap en het voeren van slechtnieuwsgesprekken uitvoerig getraind.
De fiscaal parkeercontroleurs ondersteunen de gemeente door te surveilleren door de wijken van een gemeente en te controleren of het plaatselijke fiscale parkeerbeleid correct wordt nageleefd.