Evenementenverkeersregelaars

Bij diverse evenementen zijn Verkeersregelaars wenselijk. Verkeersregelaars worden ingezet wanneer het verkeer bij een activiteit in goede banen geleid moet worden om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen. De evenementenverkeersregelaars verrichten dan eenvoudige verkeersregelende taken ter ontlasting van de politie.

Door een combinatie van Volledig bevoegde verkeersregelaars en Evenementen verkeersregelaars is het voor “De Verkeersregelaars Centrale” mogelijk om voor schappelijke prijzen een evenement compleet van Verkeersregelaars te voorzien. Met behulp van Portofoons, en onze mobiele communicatiebus (Coördinatie Unit) zijn deze per project Self Supporting.

Onze professioneel opgeleide Verkeersregelaars zorgen voor een goede verkeersafwikkeling, zodat u zich volledig kunt toeleggen op uw hoofdtaak. Ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten!

Zo creëren onze Verkeersregelaars een soepele doorstroom van het verkeer.

Wilt u vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen in uw mailbox? Klik dan HIER!
Uiteraard is onze verkoop afdeling ook telefonisch bereikbaar, middels 030-8200373.
Natuurlijk kunt u ook gewoon mailen naar
verkoop@VKRC.nl

Verkeersregelaar bij evenementen
Verkeersregelaar Communicatie Unit VCU-01

Onze “Verkeersregelaars Communicatie Unit” (VCU-01) dient ter ondersteuning van kleinere evenementen waarbij versterking van communicatie benodigd is. Onze VCU-01 (Verkeersregelaars Communicatie Unit) is geheel “Self Supporting” en is voorzien van computers, materialen en steunzender. Onze VCU-01 kan ook dienen als tweede ondersteuning van de VCU-02 (Verkeersregelaars Coördinatie Unit) ter verstekring van het portofoonbereik.
meer info

Verkeersregelaars Co÷rdinatie Unit

Onze “Verkeersregelaars Coördinatie Unit” (VCU-02) dient ter ondersteuning van grotere evenementen. Door gebruik te maken van de VCU-02 hebben wij de mogelijkheid alle disciplines welke bij een groot evenement of project om de hoek komen kijken, goed te coördineren.
meer info

“De Verkeersregelaars Centrale” kan u behulpzaam zijn met het maken van een verkeerscirculatie- of mobiliteitsplan en desgewenst het hele voortraject begeleiden. Aanwezig zijn bij alle besprekingen met Gemeenten en Hulpdiensten tot het maken van gedetailleerde plattegronden en tekeningen met daarop alle genomen maatregelen en materialen zoals bebording.
meer info