Bewakingsdiensten - portier(s), beveiligingsbeambte, hondengeleider(s) of alarmopvolging

De Verkeersregelaars Centrale B.V. beschikt over een landelijk netwerk van alarmopvolgers en bewakingsdiensten. Deze kunnen zowel op ad-hoc basis als voor langere tijd worden ingezet, waardoor er nooit onnodige kosten worden gemaakt voor inzet die eigenlijk niet nodig was. Alle partners zijn gecertificeerd en hebben kennis van het De Verkeersregelaars Centrale B.V. beveiligingssysteem en de door ons toegepaste toegangscontrole systemen.

Toegangscontrole met documentherkenning of gekoppeld aan uw salarisadministratie Boetes voor illegale arbeiders op uw locatie kunnen behoorlijk oplopen. De Verkeersregelaars Centrale B.V. beschikt over een toegangscontrole systeem dat is gekoppeld aan een centrale database en is goedgekeurd door de belastingdienst. Het systeem kan ook gewerkte uren registreren en gekoppeld worden aan uw salarisadministratie of factuurcontrole voor onderaannemers.

Naast de reguliere bouwplaatsbeveiliging, zoals zonebeveiliging en terreinbeveiliging, kunnen portiers uitkomst bieden. Op een bouwplaats is vaak veel verkeer van werknemers, onderaannemers en leveranciers.

BEWAKINGSDIENSTEN

Op de bouw kunnen door portiers de volgende taken worden verricht: toegangscontrole, bezoekers registreren, bijhouden inkomende en uitgaande goederen, bijhouden eisen Breeam, controle veiligheidsmiddelen etc. Ook kan er door de registratie managementinformatie worden verkregen, bijvoorbeeld over het aantal mensen op de bouw, gewerkte uren door onderaannemers etc. De ontvangst van gasten is één van de belangrijkste visitekaartjes van uw bedrijf. Een goede eerste indruk kan het verschil maken. Goede receptionistes zijn per definitie professionals in het gastvrij onthalen van klanten, relaties en overige bezoekers. Ook het vriendelijk, snel en accuraat afhandelen van telefoontjes kan hier onderdeel van uitmaken. Via VKRC wordt daar security awareness, alert handelen en discretie aan toegevoegd.

Hondenbewaking
Via VKRC kunt u beschikken over professionele hondenbeveiliging bij tijdelijke beveiligingsprojecten zoals bouwterreinen.

Vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik hier! of bel 030-8200373

BEWAKINGSDIENSTEN
BEWAKINGSDIENSTEN
BEWAKINGSDIENSTEN