(Evenementen) Beveiligers


Evenementenbeveiliging heeft betrekking op de bescherming van een evenement tegen (on)bewuste verstoringen van de veiligheid. Een goede beveiligingsorganisatie verzorgt een volledige invulling en doet zelfs meer dan dat. Zij vormt een private veiligheidsorganisatie die tevens zorg draagt voor de publieksveiligheid (waaronder crowd control).

De Verkeersregelaars Centrale B.V. heeft een ruime ervaring in het verzorgen van veiligheid en beveiliging van zowel kleine als grote evenementen. Hierbij kunt u denken aan feesten, popfestivals, manifestaties, optochten, presentaties of sportwedstrijden. Tijdens deze vorm van beveiligen wordt er nauw samengewerkt met de verschillende disciplines binnen ons bedrijf. Was het in het verleden alleen het leveren van beveiligers, vandaag de dag bieden wij u een totaalconcept aan in het leveren van beveiligers (De Beveiligers Centrale), brandwachten (De Brandwacht Centrale), ehbo-ers (De EHBO Centrale) en verkeersregelaars (De Verkeersregelaars Centrale). Tevens bestaat de mogelijkheden om uw evenement te laten observeren vanuit onze Coördinatie Unit.

Organiseert u een festival of evenement en bent u op zoek naar de juiste evenementen beveiliging?

De Verkeersregelaars Centrale B.V. heeft voor ieder evenement een passende oplossing. Wij hebben uitgebreide ervaring met evenementen beveiliging en zijn zo in staat u professioneel te ondersteunen.

De Verkeersregelaars Centrale B.V. heeft een ruime ervaring in het verzorgen van veiligheid en beveiliging van zowel kleine als grote evenementen.

Onze altijd correct geklede evenementenbeveiligers zijn daadkrachtig deskundig en houden onder alle omstandigheden het hoofd koel. Wij blijven als gastheer altijd doordrongen van ons concept. Naast de al ingezette beveiligers hebben wij eventuele “stand-by teams” achter de hand die bij calamiteiten onmiddellijk bij kunnen springen.
Zoals in alle vormen van beveiliging geldt met name bij evenementen: voorkomen is beter dan genezen. Er is géén beter visitekaartje voor een organisatie dan een soepel en vlekkeloos verlopen evenement.

Wilt u vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen in uw mailbox? Klik dan HIER!
Uiteraard is onze sales afdeling ook telefonisch bereikbaar, middels 030-8200373.
Natuurlijk kunt u ook gewoon mailen naar
verkoop@VKRC.nl